Kisfaludiné P. Kinga, szolgáltatásaival várja régi és új vendégeit.
Cégek számára is fenttartom szolgáltatásaimat!

Lelki Segítséget Nyújtó Szolgáltatások


 
Az életet könnyek nélkül megúszni nem lehet.
Akar beszélni róla?
Én meghallgatom.
 
Gyerekeknek, felnőtteknek
 • Gyászfeldolgozás
 • Vezetett meditációk:
  • Megbocsátás, bocsánatkérés (élő vagy már elvesztett hozzátartozótól, baráttól, ismerőstől)
  • Problémák elengedése
  • Fogyás
  • Rezgésszint, energiaszint növelés
  • Érezd jól magad
  • Kristálygyógyítás
 • Kötelékek elvágása
 • Csakra tisztítás
 • Tér tisztítás
 • Lelki tanácsadás
 • Betegségek lelki okainak feltárása, enyhítése vizualizációkkal, vezetett meditációkkal
 • 6 hang, melyek frekvenciái optimális állapotban tartják a szerveket
2500,- Ft/ óra

 
Rezgésszint, energiaszint növelés tibeti hangtál masszázzzsal, 60perc 6000,-
 

Diapozitív metódus (magzati stresszoldás anyai szívhanggal)

Feltőtteknek 5000,- Ft/óra
Gyerekeknek 2500 Ft/30perc


Magzatkori Stressz oldás - Diapozitív Metódus

X

Ahogy a test megformálódik az anyaméhben, úgynevezett idősínek, emlékező meridiánok alakulnak ki különböző pontokon. A legfontosabb ezek közül a belső talp élen húzódik, egy másik a gerinc mentén, egy harmadik pedig a koponya tengelyén.

Az „emlékező meridián” pontjainak gyengéd érintése felszínre hozza a hozzá kötődő magzatkori emlékeket, melyek ez által oldódni képesek. Így a fájdalmas emlékképek lassan átíródnak semleges képekké. A sejt szinten elraktározódott, nyomasztó érzések a kezelések hatására folyamatosan felszínre kerülnek, s az érzés megtalálja saját helyét a múltban és feloldódik, vagyis megszűnik a hatása az életünkben.


 

A magzati élet hatásai

A magzati lét energia mintázata teljes mértékben kivetül az életünkre. Az ott megélt tapasztalatok érzések formájában folyamatosan jelen vannak a mindennapjainkban.

 • Akarnak engem?
 • Elég jó az, aki én vagyok?
 • Elég nőies/ férfias vagyok?
 • Egyedül is alkalmas vagyok megtenni dolgokat?
 • Félelem, bizonytalanság gyötör...

Ezek mind - mind olyan kérdések, melyek napi szinten irányítják az életünket, a gyökereik pedig a múltba, egészen a magzati életünkig nyúlnak vissza.

 • Szeretettel vártak -e minket?
 • Fiút vagy lányt akartak?
 • Egyedül indultunk, vagy volt velünk egy ikertestvér a kezdetek kezdetén, amiről semmit sem tudunk?
 • Hogyan érezte magát az anya a várandós hónapok alatt, félt -e a szüléstől, aggódott -e, stresszes volt -e?

A magzati lét során anya és babája teljes egységben vannak egymással. Ami azt jelenti, hogy minden, ami az anyával történik, azt a baba is érzi, és az emlékképeket sejt szinten tapasztalatként rögzíti magának.

Ezek az érzések befolyásolják az Önbizalmat, a Párkapcsolat minőségét, a Szülőkkel való viszonyt, azt, hogy alapvetően hogyan érezzük magunkat az Életben és a Gyermekvállalással kapcsolatos érzéseket is.


Gyerekeknek 25 perc 2500,- Ft
Feltőtteknek 50 perc 5000,- Ft

 

A kezelés menete:

A kezelés fekvő helyzetben történik, zokniban, a belső talp éleken található "emlékező meridián" pontok gyengéd érintésével.

A környezet felidézi az anyaméh hangulatát: puha takaróba takarózva, félhomályban, szívdobogást hallgatva, ellazulva történik mind a két talpon 20-20 percen át, gyerekeknél 10-10 percen át.


 

Kinek ajánlott?

Felnőtteknek:

Önértékelési, párkapcsolati problémákkal, szorongással, félelmekkel küszködőknek,
Annak, aki úgy gondolja, hogy a születése előtti időszakban érte nagyobb stressz
Annak, aki feszültnek, szorongónak, kimerültnek érzi magát a mindennapjaiban

Kismamáknak:

Magzatvégő hatással bír. Stresszes, feszült élethelyzetekben, az esetlegesen éppen bevitt negatív információkat azonnal lehet oldani. Az eredmény: minőségi anyatej, erős immunrendszer.

Gyerekeknek:

Hiperaktív, nehezen kezelhető, tanulási zavarokban szenvedő, szorongással, félemlemmel küszködő gyerekeknél.

További részletek...


Használja elméje gyógyító erejét :

X
A legfontosabb teendő, hogy eldöntsük, mit akarunk. Ha sikerült, akkor el tudjuk dönteni,hogyan jussunk el addig onnan,ahol most vagyunk. Ha például úgy határozunk, hogy azt akarjuk ne legyen fertőzésünk, ez azt jelenti, hogy olyan gyógyító jelenetet rendezünk, amelyben eljutunk a betegségtől abba az állapotba, amikor nincs fertőzésünk. Ahelyett, hogy azt tűznénk ki célul, amit valóban akarunk, beérjük kisebb dologgal is. Nagy különbség van aközött, hogy azt mondjuk "nem is volna rossz megszabadulni ettől a fájdalomtól" és aközött, hogy megszabadulunk a fájdalom kiváltó okától. Ha valamitől meg akarunk szabadulni, legyen az a célunk. A háziorvos is örömmel veszi, ha megtudja, hogy pozitív gondolkodással közelítünk a betegség felé. A gyógyulást szimbolikusan képzeljük el. A betegséget borítsuk be gyógyító jelenséggel. Megtanítom,hogyan vizualizáljon. Hívjon bátran. Ketten sikerülni fog.


X

Gyászfeldolgozás :

Gyermek, házastárs, szülő, nagyszülő, barát elvesztése mindig fájdalmas. Képzett lélekterapeutaként segítek az elvesztés feldolgozásában, hogy lelke megnyugodjon, feloldódjon. Ha nem tudott búcsút venni szerettétől (mert a tragédia váratlanul történt) vezetett meditáció keretén belül bocsánatot kérhet tőle, hogy lelke megnyugodjon. Hívjon bizalommal.


X

Lelki tanácsadás :

Letisztítom a segítségemet kérőt minden olyan energia-fajtától, amelyek az ő energia háztartását kedvezőtlenül befolyásolják és feltöltöm olyan és annyi energiával, amire szüksége van, megmutatom az egészség állapotát, a harmóniában vagyok önmagammal és a világgal-érzést.
Szorosan együttműködve megkeresem a probléma lelki gyökerét. Nem tünetet kezelek, hanem a baj lelki okát derítem fel. A baj lelki okát Önnek kell megszüntetni, tennie kell a gyógyulásáért, változtatnia kell valamilyen szinten a lelkiségén, a gondolatiságán, ehhez sok segítséget kap tőlem. Saját választásunk, hogy hajlandóak vagyunk-e elismerni, feldolgozni a problémánkat, vagy homokba dugjuk a fejünket.
A betegség lelki okának megtalálása magában hordozza a betegség megszüntetésének lehetőségét. Rajtunk múlik a gyógyulásunk. Nyugodt, kellemes környezetben fogadom. Beszélgetünk,közben dolgozom az energiákkal. Nincs káros mellékhatás, fájdalommentes. Első találkozáskor az oknyomozás miatt az időtartam min. 1 óra. A terápia és a kezelések hossza a gyógyulni vágyó hozzáállásától függ. Higgye el,szinte nincs olyan probléma, amin ne lehetne segíteni. Hívjon, megbeszéljük.