Kisfaludiné P. Kinga, szolgáltatásaival várja régi és új vendégeit.
Cégek számára is fenttartom szolgáltatásaimat!

Különleges masszázsok

Marokkói fűszeres masszázs
Engedd, hogy érzékeidet keringőre hívja a fűszeres és édes illatok ellenállhatatlan kavalkádja, amely a mesebeli Afrika hangulatát idézi fel benned! Élvezd a marokkói zenét, agyagkorongokkal történő maszázst, ami csodát tesz felüdülésre vágyó testeddel. Merítsd energiát a néhol lágy, néhol erőteljesebb masszázsból, melynek végén az elméd is új erővel gazdagodik.
Ínyenceknek ajánlom.

60perc 6000,-
Gyémánt ragyogása
Az alapmasszázs fantasztikus hatásain túl ez az extra hosszú, különleges masszázs egy felejthetetlen élményt is nyújt. Azoknak ajánlom, akik szeretik minden porcikájuk maratoni átmozgatását, a test minden részének ellazítását. Mindez kiegészítve egy kellemes zenével, finom illattal, különleges olajokkal és krémekkel.

150perc 16000,-
Orosz mámor
Az Orosz nők szépségét, a férfiak hosszantartó fiatalságát sokan irigylik. A fekete kaviár, öregedés gátló hatással bír, vitaminban, ásványi anyagban gazdag, mely hosszantartó regeneráló hatást biztosít az egész testnek. Ezek a hatóanyagok biztosítják, hogy bőre egész testén megfiatalodjon, a masszázs pedig frissítő hatást ad ehhez.

30 perc 4000,-
50perc 7000,-

Vadrózsaolajas masszázs
A vadrózsának egyik tulajdonsága hogy még nagyobb illatanyaggal rendelkezik, mint a kerti rózsa. A virágokból gondosan előállított olaj segít beleképzelni magunkat egy rózsakertbe. Ez a mediterrán masszázs nem csak ellazít, de még a makacs fejfájástól is képes megszabadítani.
A rózsaszirmokkal végzett lágy simogató mozdulatok mellett a testet körülölelő illatokkal harmóniát teremt, oldja a görcsöket. Remek választás hogy újra feltöltődjön energiával. A megfelelő mozdulatok hatására az agyba futó véredények nyomása helyreáll, így megszűntethető az állandó, makacs fejfájás is.
Bővebben

30perc 3000,-Ft
60perc 6000,-Ft
Ázsiai vitalizáló masszázs
Sokan irigylik az Ázsiai férfiak kifogástalan energiáit. Ők a zöld teából merítik. A teának nemcsak fogyasztása ad energiát, hanem a testápolásban is utat tört. A bőrnek is vitalizáló, frissítő érzést ad. A masszázs segít feltöltődni egy fárasztó nap után és feloldja a stresszt.

50perc 6000,-
Bambusz masszázs
Ennél a különleges masszázsfajtánál nemcsak a kezemmel dolgozom, hanem bambuszrudat hengergetek, rezegtetek. Lassú mozdulatokkal dolgozom, néhol erősebb nyomást kifejtve, így a kötőszövetek mélyére is eljutok. Olajjal kenem be a testet és a bambusz használata mellett különböző masszázsfogásokat is alkalmazok. Serkentem az anyagcserét, vér-és nyirokkeringést. Stresszoldó, fájdalomcsillapító hatású.

70 perc 8000,-Ft

Eukaliptuszos - légúttisztító masszázs
A masszázs során az eukaliptusz rendkívüli tisztító hatása érvényesül a légutakra. A tüdő és légutak számára szabad légzést biztosítanak, ez nagy megkönnyebbülés elsősorban az allergiában vagy asztmában szenvedőknek.

30perc 3000,-
Szőlőmag olajos masszázs
Örök ifjúságot sajnos nem ígérhetek, de sokat tehet fiatalságának megőrzéséért. A szőlő bogyójában, főként héjában megtalálható polyphenol növeli a bőr rugalmasságát, semlegesíti a káros méreganyagokat, megköti a szabad gyököket. A masszázs egy igazi bőrfiatalító kúra, ezért férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlom.

40perc 6000,-
4 kezes gyorstalpaló masszázs
Vegyél részt pároddal a 4 kezes gyorstalpalón, melyen a kényeztetés élménye mellett hasznos, kézkímélő fogásokat sajátíthatsz el szakembertől.
A párodat, kísérődet egy tapasztalt masszőr és Te magad fogod masszírozni, így egyféle minitanfolyamon vehettek részt együtt. Akár meg is oszthatjátok a 90 percet, így mindkettőtök tanulhat, míg a másik pihen. Időt, energiát, pénzt spóroltok majd meg, miközben a masszázs-élmény a mindennapjaitok részévé válik.
Bővebben

90perc 12000,-

Látásjavító
Felfrissíti a szem körüli keringést, az izoműködést, beindítja az energiák áramlását. A masszázs kellemes, és eredménye szinte azonnal érezhető

20perc 2500,-