Kisfaludiné P. Kinga, szolgáltatásaival várja régi és új vendégeit.
Cégek számára is fenttartom szolgáltatásaimat!

Állapot javítás hangfrekvenciával

Hangfrekvenciák

Hangfrekvenciát ősidők óta használja az emberiség állapot javításra testre,szellemre,lélekre.

 

A megszólaltatott frekvencia az emberben felgyülemlett és besúrúsödött alulrezonált energiákat feloldja, majd feltölti. Minden szervünk, testrészünk más-más frekvencián működik jól, akárcsak az érzelmeink.

 

Minden folyamatos mozgásban van, minden rezeg. Valamennyi sejtünknek megvan a maga elektromágneses rezonanciája és a sejtek egymás mellett harmóniában kell, hogy legyenek, így építik fel a szervet. A szervek összessége a szervrendszer, azoké pedig a szervezet. Testünk voltaképpen egy bonyolult frekvencia készülék. De nem csak a sejtjeinknek van saját frekvenciája, hanem a baktériumoknak, vírusoknak, gombáknak és minden anyagnak, ami bekerül a szervezetünkbe. Amelyek összhagban vannak a testünkkel, táplálják és segítik működését. Azok amelyek károsak, megbetegítenek. Előfordulhat, hogy a kórokozó már nincs ott a szervezetünkben, de a rezgéslenyomata megtalálható és így gyengíti, terheli szervezetünket. Ha mindezt tudjuk, akkor logikus, hogy a káros rezgéseket közömbösíteni kell, testünk saját frekvenciáját pedig támogatni.

 

Kérem hívjon, hogy megbeszéljük az alkalmak hosszát. 10, 20, 30, 40, 50, 60 perces időtartam lenne jó Önnek. Ár 1000,-Ft-tól 6000,-Ft-ig